ALMERE | Promotie naar Eredivisie lonkt voor Squash Almere Heren 1

Met nog drie speelronden te gaan in de eerste divisie van SBN squashcompetitie, is de kans op promotie van Squash Almere heren 1 naar de Eredivisie aanzienlijk. De Almeerse squashformatie staat op dit moment op een tweede plaats en staat 16 punten voor op de nummer drie, Ridderkerk.

Kampioenschap

De koppositie is nu voor Squash Beverwijk 2. Theoretisch is er nog steeds kans op het kampioenschap, maar dan is squash Almere wel afhankelijk van mistappen van de Beverwijkse formatie. Echter omdat Beverwijk 1 al in de Eredivisie speelt, mag hun tweede team niet promoveren en geeft de tweede plek dus recht op promotie naar de Eredivisie.

Morgenavond speelt Squash Almere thuis tegen Victoria Rotterdam en volgende week staat dan een directe confrontatie met Ridderkerk op het programma. In die wedstrijd zal de beslissing vallen of Squash Almere na bijna 10 jaar terugkeert naar de eredivisie Squash.

643 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

2 reacties op ALMERE | Promotie naar Eredivisie lonkt voor Squash Almere Heren 1

  1. Beverwijk gaat het kampioenschap niet meer uit handen geven. De Beverwijkse formatie moet in de laatste twee wedstrijden tegen nummer 5 Meersquash en nummer 16 Squash Sieben 15 punten halen.

    Na een misstap van Ridderkerk gisteravond zijn zij 2 wedstrijden voor het einde afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. Over twee weken tijdens de directe confrontatie tussen de nummer 2 en 3 kunnen ze echter MAX Beverwijk wel aan de titel helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM