DRONTEN | Cycling Dronten krijgt eigen wielershirts

Tjeerd Douma (links) van TD Sports en Wesley Bezembinder (rechts) bij de presentatie van het wielershirt van Cycling Dronten

Het was gisteren een historische dag voor het Nederlandse wielrennen. Doordat Mike Teunissen de eerste rit in de Tour de France won is hij de eerste Nederlander in 30 jaar die in de gele trui mag rijden. Maar niet alleen voor Nederland was het gisteren historisch, ook Cycling Dronten beleefde een memorabele dag: Tjeerd Douma en Wesley Bezembinder onthulde namelijk het eerste wielershirt van Cycling Dronten.

Het initiatief Cycling Dronten werd door beide mannen een jaar geleden genomen na een luchtig gesprekje tijdens het NCK Dronten. Hoe dat precies ging kon je eerder al lezen op deze site.

Blauwe trein

Inmiddels is de groep fietsers uitgegroeid tot honderd mannen en vrouwen. De presentatie van de wielerkleding verandert niets aan de opzet van het project: “Het blijft een clubje mensen die graag fietsen, zonder kosten of verenigingsstructuur. Iedereen de mee wil fietsen mag komen en als je geen zin meer hebt stop je er gewoon mee. We vinden het met zijn allen vooral enorm leuk om te fietsen en daarmee zijn jullie – de fietsers – de reden voor ons succes”, vertelde Tjeerd Douma bij de onthulling van de blauwe shirt die de komende tijd een ‘blauwe trein door de polder’ moet gaan vormen.

De shirtpresentatie van Cycling Dronten door Tjeerd Douma in ’t Raedthuys op het Meerpaalplein

477 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook