DRONTEN | Leisure World verlengt sponsorovereenkomst met Kerstloop Dronten

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw vijfjarig sponsorcontract tussen Leisure World en de Kerstloop Dronten. Zowel Leisure World als de Kerstloop zijn tevreden over de samenwerking. De sponsor heeft zelfs haar bijdrage iets opgeschroefd om mee te werken aan de ambities van het hardloopevent om door te groeien naar een meerdaags evenement.

Allert Everts (op de foto rechts, samen met Yvonne Obbema van Leisure World) van het organiserende vereniging AV Flevo Delta is uiteraard in zijn nopjes met de overeenkomst: “Dit is een solide basis om dit evenement op dit niveau ook in de komende jaren te blijven organiseren. De blijdschap was al toen we de afspraak maakten om de overeenkomst met minimaal vijf jaar te verlengen, maar nu de handtekeningen er echt staan, is de blijdschap nog groter. We kunnen weer door met het realiseren van onze ambitieuze plannen.”

Businessrun

Eén van die plannen is de Businessrun, een onderdeel dat dit jaar voor het eerst op de agenda staat. “De eerste teams hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Flevozine Businessrun, maar we hopen een nog groter deelnemersveld te mogen verwelkomen.”

“De inschrijvingen voor de VSO Makelaar Mini Kerstloop, de Praxis 5 kilometerloop en de Autoschade Dronten 10 kilometerloop gaan ook als een trein. We hebben nu al meer deelnemers dan in de voorgaande jaren. Maar ook daar is nog voldoende ruimte om mee te doen. Het deelnemersveld voor de halve marathon is ook wel enorm sterk en we hopen natuurlijk op mooi winterweer waarbij er goede tijden gelopen gaan worden.”

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE FLEVOZINE BUSINESSRUN

of

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN ALS INDIVIDUELE LOPER VOOR 1, 5, 10 km of halve marathon van de 30ste Leisure World Kerstloop

 

| “Basis is oké, maar we willen meer”| 

In de komende jaren is een goede organisatie dus gewaarborgd, maar Everts wil meer. “Dit is de basis, die is oké. Maar we willen meer. We hebben nog meer partners nodig. Niet alleen financieel, maar ook organisatorisch. Wij zoeken uitdrukkelijk naar mensen die ons willen steunen bij het verder aankleden van het evenement, zodat deze Drontense traditie ons dorp nog meer op de kaart zet.”

Landelijke uitstraling

Samen met het NCK Wielrennen is de Kerstloop één van de langstlopende sportevenementen met landelijke uitstraling. “En dat hebben we mede aan Leisure World te danken. We zouden het zonder sponsering ook kunnen organiseren, maar niet met deze entourage. Voor de komende jubileumeditie staan er ook diverse festiviteiten op de rol.”

Nog minimaal dertig edities

Doelstelling van de organisatie blijft wel om het evenement toegankelijk te houden voor lopers en publiek. In de toekomstplannen staat zelfs geschreven dat het een familie-uitje in de kerstvakantie moet gaan worden. Dankzij de vernieuwde sponsorovereenkomst lijken die plannen een stuk dichterbij gekomen en hebben ze bij Flevo Delta het volste vertrouwen in nog minimaal dertig jaar Kerstloop Dronten: “Ja, zonder meer”, zo sluit Everts zelfverzekerd af. 

448 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM