LELYSTAD | SV Lelystad vrouwen 1 in ere hersteld

Het vrouwen en meisjesvoetbal binnen SV Lelystad beschikt weer over een vlaggenschip en daar mag men trots op zijn. Het levert komend seizoen een paar aardige wedstrijden op, want niet alleen de lokale concurrenten SV Batavia’90 en Unicum zijn tegenstander ook de vrouwenteams van Swift’64 uit Swifterbant en Zeewolde zijn ingedeeld in dezelfde klasse als SV Lelystad.

Het elftal is ingedeeld in de vijfde klasse. Daarin staan enkele interessante, maar zware duels op het programma waaronder de Flevolandse derby’s. Naast deze lokale en regionale tegenstanders moet ook worden aangetreden tegen DSV’61 uit Doornspijk, EFC’58 uit Ermelo, Elspeet, Hulshorst, Prins Bernard uit Uddel en het Puttense Rood Wit’58

Technische staf

De selectie van SV Lelystad VR1 voor het nieuwe seizoen is grotendeels rond. Shaun Took, die al jaren met dit team optrekt, wordt als hoofdtrainer bijgestaan door zijn trouwe assistenten Mervin Tordjo en Yuri van Hemert. Nikki Took is de leidster van het elftal dat voor het grootste deel bestaat uit meiden die al jaren samen voetballen. Het nieuwe seizoen voor SV Lelystad VR1 begint op 31 augustus met bekerwedstrijden en op zaterdag 22 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Het is nog niet bekend tegen wie SV Lelystad de openingswedstrijd van de competitie speelt.

233 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook