NOORDOOSTPOLDER | Flevo Boys klaar voor nieuw seizoen

De selectie van Flevo Boys lijkt klaar voor het nieuwe seizoen, dat komende zaterdag wordt afgetrapt met de bekerwedstrijd uit bij Mierlo Hout. De ploeg uit Emmeloord hield afgelopen week een trainingskamp in Blokzijl en daar werden de laatste plooien gladgestreken.

Op de website van de club beschrijft auteur Paula van der Woude hoe de trainingsweek is verlopen:

De selectie van Flevo Boys 1 heeft een fantastisch trainingsweekend achter de rug op De Strandhoeve aan de Uiterdijkenweg bij Blokzijl. Het waren twee nachten en twee dagen van gezelligheid, spelletjes, barbecueën, voetballen bij Alcides en vooral van saamhorigheid. Het oefenduel in Meppel eindigde overigens in 1-1, dankzij een doelpunt van Aron Strengholt, met speelminuten voor elk lid in de selectie.

Het trainingskamp was low budget georganiseerd door leider Gerard Gerbranda, samen met de spelers. De mannen verbleven in tenten van het leger (dankzij beroepsmilitair Wesley Meijer) en met ondersteuning van diverse bedrijven. Een busje voor vervoer werd beschikbaar gesteld door Ford Wensink Emmeloord en Restaurant De Rietstulp in Giethoorn bood een gratis rondvaart aan door de Weerribben. Eigenaar van De Rietstulp is Senno Geertsma, de stiefvader van nieuwe aanwinst Yumé Ramos, die zich in deze fijne groep al helemaal thuis voelt.

158 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook