ZEEWOLDE | Landelijke competitie Atletiek van start

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de eerste landelijke competitieronde voor de D en C junioren. 4 teams van Zeewolde Atletiek stonden in Kampen aan de start, met teams van nog 8 andere clubs uit de regio. Na een wat moeizaam begin op de estafettes, sneuvelden er diverse clubrecords en nog veel meer persoonlijke records!

Bij de D-junioren won Araya Wolfs maar liefst alle 3 de onderdelen waar hij op van start ging. Te weten hoogspringen, verspringen en de 80 meter, waarvan de laatste twee met een prachtig persoonlijk record. Jonathan van Lien noteerde de hoogste plaats bij de 80m horden het het speerwerpen. Ook hier eveneens 2 persoonlijke records. Bij de C-junioren werd de 100 meter gewonnen door Martijn Schoemaker en de 100 meter horden door Rick van der Meer. Rick liep hier zijn eigen clubrecord aan flarden door een seconde sneller te zijn dan eind vorig jaar! De volgende ronde is in mei, waar de atleten en trainers nu weer hard voor in voorbereiding zijn. Alles om verder te bouwen op deze prachtige prestaties!

Komende week is het de beurt aan de pupillen en de senioren, waarbij dit het eerste jaar is dat Zeewolde Atletiek twee seniorenteams mee laat doen aan de nationale competitie.


Foto: Archieffoto Zeewolde Atletiek gemaakt door Marijn van Braak iori

88 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM