ZEEWOLDE | LOKO loop: mooi weer tussen de buien door

Terwijl de herfst langzaam maar zeker toch echt zijn entree maakt, werd zondag alweer de 2e LOKO loop van het seizoen gelopen. De eerste start klonk voor de 1km jeugdlopers en steratleten. Gevolgd door de 2,5km voor de oudere jeugd en eveneens steratleten. Voor hen was een afwisselend parcours uitgezet.

Voor het overgrote deel onverhard, door het bos, over gras en dijk. Op het podium zagen we op de nummers 1: Yenthe Minkhorst, Thijmen Versteeg, Mareijn van Beusichem, Carina Pastoor, Roan van Dam, Julynn Huijsmans, Per Bakker (1km), Nael Huijsmans, Quirijn Pastoor, Berber Schaap, Rick van der Meer (2,5km). Evert Eveleens was bij de heren de snelste heer op de 1km, Jody Stegeman bij de dames. Rick Petersen was super stoer de snelste steratleet op de 2,5km.

Op de 5km afstanden zagen terug hoe de harde tegenwind bij zelfs de snelle en geoefende lopers parten speelde. Zeger Knipmeijer (Amersfoort) maar ook Gerjan Tichelaar uit Oldebroek moesten vele seconden laten liggen op zijn PR. Desondanks zette Gertjan (18:43) vandaag wel de snelste tijd neer bij de heren op de 5km, Derek Heuveling van AV Zuidwal was de snelste man op de 10km. De snelste vrouwen waren Harriëtte Lalkens die meteen het parcoursrecord op de 5km voor dames verbeterde (19:49) en Jorieke Casteleijn op de 10km (39:38).

De volgende LOKO Loop is op zondag 13 januari, eveneens bij de RCN camping te Zeewolde.

Foto’s, gemaakt door Diana van der Es                                                                    Jongens PupD op het podium (v.l.n.r.: Kyan Blaauw, Thijmen Versteeg, Fabe Minkhorst)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM