ZEEWOLDE | Sterrenmeerkamp brengt meer dan atletiek

Een mooie zomeravond, een prachtige atletiekbaan en 34 enthousiaste deelnemers uit Lelystad, Huizen, Nijkerk en Zeewolde. De Sterrenmeerkamp, een meerkamp wedstrijd voor deelnemers met een beperking, omvatte speerwerpen, discuswerpen, verspringen en een 60m sprint.

Binnen de gestelde tijd konden de deelnemers in groepjes proberen om sneller te rennen, verder te werpen, slingeren en springen. Alles werd uit de kast gehaald en met een prachtig resultaat! Na een gezellige afsluiting mochten de atleten van Zeewolde Atletiek de beker mee naar huis nemen.

Daarnaast ontving Leon Gombert nog een individuele prijs voor speerwerpen, Jan-Pieter Schelling voor het verspringen en Gina Fijma voor het discuswerpen. Prachtig om te zien hoe er naast het vele plezier atleten zich ook keer op keer weten te verbeteren! Trots en verbazing mengde zich met vaak opgetogen blijdschap.

De Stergroep van Zeewolde Atletiek traint iedere maandagavond van 18.45 tot 20.00 uur. Ook in de zomermaanden! Meer weten? Bel: 06-26738562. 

135 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Facebook